Takk for et fantastisk år 2023!  

Året 2023 har vært et begivenhetsrikt år for Foreningen for selektiv Mutisme. Høydepunktene er mange, men møtet med den internasjonalt anerkjente eksperten Maggie Johnson i Oslo og vårt nye samarbeid med vår søsterorganisasjon Tala om Tystnad i Sverige har løftet foreningens arbeid – opplever vi.

​Et utvalg av årets aktiviteter
Mye nytt innhold på websiden selektivmutisme.no
Lansert nytt brosjyremateriell som 

I tillegg har styremedlemmer i Foreningen for selektiv mutisme gjennom året holdt foredrag om egne erfaringer samt hatt dialog med familier, barnehage og skoler for å gi konkrete tips til hjelpetiltak for barn og unge med selektiv mutisme.​

Tusen takk til alle som har støttet foreningen og vår arbeid

For å opprettholde foreningens aktivitet er vi avhengige av våre medlemmer. En opptelling på årets siste dag viser 323 betalende medlemmer, det er 67 flere enn på samme tid i fjor. Foreningens arbeid er utelukkende basert på frivillig arbeid og medlemskontingent. Derfor er ditt medlemskap også avgjørende for å sikre at vi kan fortsette vårt viktige arbeid med å øke kunnskapen om selektiv mutisme. 

Vi setter STOR pris på ditt bidrag og ser frem til å ha deg med i vårt fellesskap også i 2024. Les mer om hvordan du kan støtte oss her.

 ???????? Har du lyst til å være med og gjøre noe i Foreningen for selektiv mutisme? Vi trenger flere frivillige til alt: Å arrangere medlemstreff der du bor, publiserer innhold på våre nettsider, søke økonomisk støtte, verve flere medlemmer og mye mye mer. 

Vi hører gjerne fra deg om ideer eller tanker du har for å være med: post@selektivmutisme.no.

Nå gjenstår det bare å ønske deg og dine et riktig godt nytt år!

Med vennlig hilsen 
Alle oss i styret i Foreningen for selektiv mutisme
Kine Marthe, Heidi, Silja, Dag og Anne

Similar Posts