Personvernerklæring for Foreningen for selektiv mutisme

Denne personvernerklæringen gjør rede for foreningens håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med. Behandlingsansvarlig i organisasjonen er styreleder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til post@selektivmutisme.no.

Medlemskap

Fra våre medlemmer innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, fødselsår og e-postadresse. Disse opplysningene er grunnlag for å rapportere på antall medlemmer for å motta offentlig tilskudd til drift av organisasjonen. I tillegg trenger vi kontaktinformasjon på medlemmer for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i organisasjonen samtykker man til å få tilsendt nyhetsbrev og invitasjon til kurs og arrangementer.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

​Nyhetsbrev

Som medlem hos oss får du tilsendt regelmessige nyhetsbrev. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-post adresse hos oss ved innmelding. Denne lagres i en egen database og deles ikke med andre. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.

​Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

​Påmeldinger til arrangementer

Via vår nettside og nyhetsbrev er det mulig å melde seg på arrangement. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger, i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene slettes etter endt arrangement.