Medlemsfordel: Foredrag med Maggie Johnson


Som medlem i Foreningen for selektiv mutisme får du gratis tilgang til online foredrag med Maggie Johnson, medforfatter av den internasjonalt anerkjente Selective Mutism Resource Manual. Maggie Johnson understreker viktigheten av å utdanne seg selv på selektiv mutisme. Les beskrivelse av kurspakken under og finn lenkene for å se opptak fra foredrag på Foreningen for selektiv mutismes fagdag i Oslo i mars 2023 nederst i artikkelen. 

Praktiske detaljer om kurspakken

Målgruppe: 

  • Foreldre og andre pårørende til barn og unge med selektiv mutisme
  • Fagfolk i barnehage, skole, PPT-tjenesten, BUP 
  • Andre interesserte

Læringsmål
Budskapet til Maggie Johnson er at det er mange veldig enkle ting som kan hjelpe tause barn, men ingenting vil være effektivt før folk rundt dem er med på det. Å lære andre om selektiv mutisme og hvordan man kan hjelpe er viktig! Nøkkelen er å få barnet til å møte frykten for å snakke ved å ta små skritt, i sitt eget tempo. 

Omfang og praktisk
Videofilene kan du se når og hvor det passer deg. Videofilene er på engelsk med norsk undertekst. Det tar cirka 2,5 timer å se foredraget og intervju. Det er mulig å gå frem og tilbake i videofilene. I tillegg anbefaler vi å sette av inntil 1 time for å lese og forstå et 7 siders dokument på norsk med utdrag fra Selective Mutism Workbook Strategy. Dokumentet beskriver viktigheten av å utdanne seg selv på selektiv mutisme og de viktigste stegene for å lykkes i utdanningen av deg selv på selektiv mutisme. 

Lenker til foredrag
Foredraget består av tre videofiler som alle kan ses via vår YouTube-kanal. Trykk deg inn på hver enkel video i lenkene under:
 

Vi oppfordrer deg også til å laste ned utdrag fra Selective Mutism Workbook Strategy herDu finner filen her. Dokumentet beskriver viktigheten av å utdanne seg selv på selektiv mutisme (SM).  

Husk at ikke-medlemmer som for eksempel øvrig familie, ansatt i barnehage, skole, oppfølgingstjenesten eller andre hjelpeinstanser, kan kjøpe tilgang til kurspakken for kroner 200. Les mer her. 

Similar Posts