Kurspakke: Online foredrag med Maggie Johnson

Det finnes få eller ingen konkrete kurs på norsk der du kan lære om selektiv mutisme. Derfor tilbyr vi i Foreningen for selektiv mutisme online foredrag med Maggie Johnson, medforfatter av den internasjonalt anerkjente Selective Mutism Resource Manual. Merk at kurset et gratis for medlemmer i Foreningen for selektiv mutisme.

Dette opplegget vil hjelpe deg til å forstå barnet med selektiv mutisme bedre. Du får en forklaring og forståelse av selektiv mutisme som gir mening for deg uavhengig om du er foreldre, familie eller ansatt i barnehage, skole, oppfølgingstjenesten eller andre hjelpeinstanser.

Foredraget gir deg kunnskap om grunnprinsippene i det systematiske arbeidet for å hjelpe barn og unge med selektiv mutisme. Vi anbefaler både pårørende og fagfolk i barnehage, skole og helsesektoren til å gjennomføre opplæringen gjennom videoforedragene.

​Påmelding og pris

​Vi har to ulike billettkategorier

  • Kroner 200 for ikke-medlemmer i Foreningen for selektiv mutisme.
  • Gratis for medlemmer i Foreningen for selektiv mutisme. Du finner detaljer om kurspakken når du er innlogget på «mitt medlemskap».

Praktiske detaljer om kurspakken

​Målgruppe:

  • Foreldre og andre pårørende til barn og unge med selektiv mutisme
  • Fagfolk i barnehage, skole, PPT-tjenesten, BUP
  • Andre interesserte

​Læringsmål

Budskapet til Maggie Johnson er at det er mange veldig enkle ting som kan hjelpe tause barn, men ingenting vil være effektivt før folk rundt dem er med på det. Å lære andre om selektiv mutisme og hvordan man kan hjelpe er viktig! Nøkkelen er å få barnet til å møte frykten for å snakke ved å ta små skritt, i sitt eget tempo.

​Omfang og praktisk

Videofilene kan du se når og hvor det passer deg. Videofilene er på engelsk med norsk undertekst. Det tar cirka 2,5 timer å se foredrag og interjvu. Det er mulig å gå frem og tilbake i videofilene. I tillegg anbefaler vi å sette av inntil 1 time for å lese og forstå et 7 siders dokument på norsk med utdrag fra Selective Mutism Workbook Strategy. Dokumentet beskriver viktigheten av å utdanne seg selv på selektiv mutisme og de viktigste stegene for å lykkes i utdanningen av deg selv på selektiv mutisme.

Du får tilsendt en e-post med lenker til kurspakken straks du har gjennomført påmelding med betaling.

​​Lurer du på noe? Ta kontakt med oss på post@selektivmutisme.no.

Similar Posts