Tid er ikke bestemt ennå

|

Sted er ikke bestemt ennå

Åpent treff

Åpent treff er et uformelt lavterskeltilbud for deg som ønsker å møte andre personer som er berørte av eller interesserte i selektiv mutisme. For å tilby Åpent treff trenger vi organisert frivillig virksomhet på fylkesnivå. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å starte opp Åpent treff der du bor.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Åpent treff

Tid og sted

Tid er ikke bestemt ennå

Sted er ikke bestemt ennå

Om eventen

Foreningen for selektiv mutisme har som mål å arrangere Åpne treff rundt om i landet. Her får du muligheten til å møte andre mennesker i en lignende situasjon som deg, i en hyggelig og avslappet atmosfære.

  • Treffet er helt uforpliktende og du velger selv om du aktivt ønsker å delta i samtalen eller bare lytte.
  • Treffene organiseres av frivillige fylkeskontakter i Foreningen for selektiv mutisme og hvis du ønsker det kan du få mer informasjon om foreningen, våre aktiviteter og tilbud.
  • Tilbudet er gratis og krever ikke påmelding.
  • Tilbudet er åpent for berørte av selektiv mutisme, det vil si primært familie, men støtteapparat og helsepersonell er også velkomne.
  • Intensjonen er å ha et positivt samvær der du kan treffe nye mennesker og dele kunnskap om selektiv mutisme.

Vi har foreløpig ikke organisert åpne treff fordi vi enda ikke har organisert frivillig virksomhet på fylkesnivå. Ta kontakt med oss på post@selektivmutisme.no hvis du ønsker å starte opp et åpent treff i din by.

Dele denne eventen