Brosjyrer og informasjon


Foreningen for selektiv mutisme har laget et brosjyre om selektiv mutisme. Vi har også laget et lite informasjonskort "Jeg har selektiv mutisme" som gir tips til hvordan kommunisere med personen som har selektiv mutisme. 

Last ned gratis materiell her: 

Bestill brosjyre

Det koster kroner 50,- inkludert porto for å få brosjyre og informasjonskort i trykt utgave. Du kan bestille ved å sende e-post til selektivmutismenorge@gmail.com

Les også:

Illustratør Tiril Valeur står bak forsiden til brosjyren og forklarer i videoen tanken bak larven og sommerfuglen på tegningen. 

Informasjonsfilmer og lesestoff

Tause barn og unge fortjener en høy, klar og tydelig stemme! Derfor har vi utarbeidet informasjonsfilmer som skal være med på å øke kunnskapen om selektiv mutisme. Alle filmer og intervjuer vi har tilgang på er samlet på vår egen YouTube-kanal.  Vi har også laget oversikt over relevant lesestoff på selektivmutisme.no. 

Dele erfaringer?
På denne siden deler vi historier som skal gi innblikk i hvordan det er å leve i og med taushet. Vi håper også at historiene bekrefter at du ikke er alene. Og at der er håp også i det mest håpløse. Har du en historie du ønsker å dele med oss? Ta gjerne kontakt Vi er opptatt av åpenhet. Jo flere som deler sine erfaringer, desto mer kunnskap om selektiv mutisme. 
 

AKTUELT

KONTAKTINFORMASJON

 

Foreningen for selektiv mutisme

Styreleder Anne Klepsland Simonsen

Bjørnebærsvingen 10B, 4824 Bjorbekk, Norge

 

E-post: selektivmutismenorge@gmail.com

 

Org.nr: 890 986 382 

Bankkonto: 1503 10 71159

VIPPS: 507180

  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon

Selektivmutisme.no kan ikke på noen måte gjøres ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som er linket på eller til selektivmutisme.no sine nettsider. 

© 2021 Foreningen for selektiv mutisme