top of page
larve og sommerfugl-banner.jpg

Aktuelt

 Her finner du nyttig informasjon om aktiviteter og prosjekter Foreningen for selektiv mutisme jobber med. 

Panel Maggie Johnson.jpg

Kurspakke: Online foredrag med Maggie Johnson

Det finnes få eller ingen konkrete kurs på norsk der du kan lære om selektiv mutisme. Derfor tilbyr vi online foredrag med Maggie Johnson, medforfatter av den internasjonalt anerkjente Selective Mutism Resource Manual. Merk at kurset et gratis for medlemmer i Foreningen for selektiv mutisme

Arendalsuka.png

Møt oss for første gang på Arendalsuka

I år deltar Foreningen for selektiv mutisme for første gang på Arendalsuka. Vi skal innlede på arrangementet "Hva kan kan gjøre det enklere å drive frivillige organisasjoner og foreninger?" i regi av SmartOrg, vår leverandør av medlemssystem.

Team fagdag 2023.jpg

Tilbakeblikk på fagdagen i Oslo i mars

Nærmere 300 foreldre, familiemedlemmer, ansatte i barnehage, skole, oppfølgingstjenesten og andre hjelpeinstanser deltok på vår fagdag i mars. Deltakerne kom fra hele landet og mer enn halvparten deltok digitalt på vår første hybride fagdag. 

larve og sommerfugl-banner.jpg

Se hva som skjer

Foreningen for selektiv mutisme inviterer til uformelle møteplasser der medlemmer kan dele erfaringer fra hverdagen og samtidig stifte nye bekjentskap. Vi arrangere også digitale medlemsmøter med inviterte gjester og faglig innhold. Se listen over møteplasser her.

 

Vil du arrangere treff? Ta kontakt på post@selektivmutisme.no

bottom of page